Ergobath  
 
 HYVINVOINTIA JA KUNTOUTUSTA   

 
 
 
 
        Oy Ergobath Ltd

            Etusivu
            Yhteystiedot

        Tuotteet ja keksinnöt

            Ergobath Senior
            Ergobath Professional
            Ergobath AT
 
 
 

 
Oy Ergobath Ltd

Ergobath on Oy Karhumäki Trading Co:n tuotekehityksen spin off -projekti, joka yhtiöitettiin omaksi yhtiöksi Oy Ergobath Ltd vuonna 2001. Ergobath-tuoteperhe on vakiintunut kolmeen eri hoitoammeen päätyyppiin. Ammeet ovat rakenteeltaan modulaarisia ja varusteltavissa monipuolisilla lisävarusteilla. Ergobath-tuotteisiin kuuluu myös hoitoaineita ja -ohjelmistoja sekä koulutuspaketteja.
 
Oy Ergobath Ltd panostaa tuotekehityksensä kautta vanhustenhoidon parantamiseen. Uusien Senior-tuotteiden tavoitteena on mahdollistaa paremmat perushygienian palvelut ja avustaa hoitajia potilassiirroissa.
 
Ergobath Professional tarjoaa uusia näköaloja uudistuvalle ja kehittyvälle kylpyläsektorille. Virtuaalinen kuva- ja äänitekniikka soveltuu hyvin kehittyneiden Ergobath-altaiden käyttöympäristöön.
 
Koiranomistajat voivat olla tyytyväisiä, että nykyaika tarjoaa myös todellisia mahdollisuuksia parantaa koirien kuntoutusta vesihoidoilla. Oikein käytettynä Ergobath-vesijuoksualtaat ovat tehokkaita hoitolaitteita koirien tuki- ja liikuntaelimille. Neurologisia sairauksia voidaan usein parantaa vesihoidon avulla. Ergobath-ratkaisut ovat kilpailukykyisiä hoitoaltaiden varustelussa, myös hinnaltaan.
 
Oy Ergobath Ltd
Partola-Keskus
FI-33950 PIRKKALA

Mobile +358 50 2301   |  Sijaintimme    |  Eläinfysioterapia Elina Karhumäki   |  http://www.karhumaki.fi/

WELLNESS - ADVANCED TECHNOLOGY   
© Oy Ergobath Ltd